TREENIT

AcroYoga-TUNNIT

Toistaiseksi Tunnit tulee pyörii Hanogout soveluksen kautta, mutta tarvittaessa jos sää sallii tunnit siirretään ulos jotain uutta moni paketti akrobatiaa Täältä tulee akrobatian ihme tunnit jossa maksimissa 6 jos tarve tunnit voi myös vetää Skypen kautta. Meidän valmentajat ovat tänäkin aikana valmiita auttamaan sinua pitämään tavoteistasi kiinni, joten päätimme, että jatkamme valmennustyötä myös etänä Skypen kautta. Voit siis ottaa itsellesi minkätahansa tunnin etänä tai paikalla räätälöitynä juuri sinua varten. Kaikki SKYPE-valmennukset -50% meidän normaaleista hinnoista ja maksu tapahtuu laskulla.

Circus Loungen Ammattilaistreenit

Tilat ovat suuret, joten näissä tiloissa voimme välttää lähikontaktia, ja ammattilaiset koskevat vain omiin välineisiin. Ja hanskat sisällä avaat ovet. Joten koimme tässä maailman tilassa parhaimmaksi vaihtoehdoksi antaa tämä toimipisteen toimia, koska vaarallista olisi pitää tauko ja se voisi olla hengenvaarallista. Tietysti seurailemme koko ajan tilannetta ja muutamme sen jos tarve. Ryhmä ja harraste toiminta kuitenkin suljetaan täysin. mutta ennen kuin murehdit, että treenit loppuu niin älä huoli.

Ammattilaiset ja Jäsenet

AUKI RAJOITETUSTI KORONA AIKANA! Tulemme rajoittamaan harjoittelua niin, että salilla on yhtäaikaisesti vain sallittu määrä ihmisä. Käytännössä tämä tulee tapahtumaan niin, että jokainen ilmoittaa, Circus Lounge käyttäjät sivulle ajan ja kulku tulee tapahtumaan etuovesta jolloin me voimme pitää huolen siitä, että salilla on vain sallittu määrä ihmisiä. - Jos sinulla ei ole avaimia niin saat ne meiltä asiakaspalvelusta circusjohku@gmail.com - Ajat ovat välillä klo. 9.00-20.00 välisenä aikana maanantaista perjantaihin